Salmson, Jo

“Hjälp! Jag tappar bort en hund” av Jo Salmson med bilder av Veronica Isaksson

hjälpböckernadel2

“Lättläst och lite läskigt

Ny spännande Lätt att läsa-serie av Jo Salmson.

Mamma och jag ska ta hand om Milla ett tag. Hon är ganska ful, men jag har längtat efter en hund så länge! Om jag klarar av att sköta henne kanske jag kan få en egen hund sedan, säger mamma. Fast när jag ska plocka upp bajset är det så äckligt att jag glömmer att hålla i kopplet. Milla springer sin väg – rakt ner i källaren där killarna i femman har sitt ställe. Jag vet inte om jag är modig nog att hämta henne … ” Förlagsinformation

Språk: Svenska
Serie: Hjälp (del 2)
Läsålder: 6-9 år
Antal sidor: 61
Utg.datum: 2012-07-25
Förlag: Bonnier Carlsen
Illustratör: Veronica Isaksson
SAB: Hcf
ISBN: 9789163871726