Bergmark Elfgren, Sara

”Jag är inte sjuk!” av Sara Bergmark Elfgren med bilder av Maria Fröhlich.

”Det är lördag och min kusin Nova ska ha kalas. Det pirrar i min kropp när jag vaknar. Det pirrar och dirrar och sticker och kliar och plötsligt: ATJO!”

Halsen bränner och huvudet dunkar, men vem vill missa ett roligt kalas? Bäst att försöka dölja att man är sjuk – tills det inte går längre.

Sara Bergmark Elfgren och Maria Fröhlich har skapat den perfekta vab-boken! I ”Jag är inte sjuk!” får vi följa med på en varm och humorfylld resa fylld av igenkänning, ända in i de flippade feberdrömmarnas land. I centrum står samma mamma och barn som i duons tidigare böcker Nu leker vi! (2016) och Just nu har vi varandra (2015), som fått ett varmt mottagande av kritiker och läsare.” Förlagsinformation

Språk: Svenska
Läsålder: 3-6 år
Antal sidor: 32
Utgivningsdatum: 2019-01-25
Förlag: Rabén & Sjögren
Illustratör: Maria Fröhlich
SAB: Hcf
ISBN: 9789129710830